Over ons

Tess Essentials: Producent van de TessPaver

Tess Essentials is een Nederlands bedrijf die de TessPaver zélf heeft ontwikkeld en ook gemaakt.

Tess Essentials is als technisch tekenbureau begonnen.  Voor onze opdrachtgevers bedachten we oplossingen voor transportsystemen in de bloemenverwerking en in de kunstmest.

Tegenwoordig bedenken we oplossingen voor het leggen van zware tegels. We hebben niet alleen de oplossing bedacht, maar ook uitgewerkt en we doen de productie in eigen beheer.
De TessPaver 120 is één van onze producten.
We zetten de TessPaver zelf in elkaar. We kunnen zelf lassen, kanten en boren. Zelfs de doos met inlay hebben we zelf ontworpen! Tot slot verkopen we de TessPaver in onze eigen webshop.

Uniek is het dat we onze eigen producten hebben kunnen patenteren. Geen exacte kopie van een bestaand product, maar iets bedenken of toevoegen waardoor het product uniek wordt.

De TessPaver 120 gepatenteerd

De TessPaver 120T is een gepatenteerde verlegkar. Wij houden van gereedschap dat duurzaam is, goed werkt en lang mee gaat. De TessPaver 120 is robuust en geheel mechanisch.
Geen electronica, geen vacuüm, geen gedoe. Je hebt alleen je eigen kracht nodig.

Tess Essentials vindt het belangrijk dat dat een product van goede kwaliteit is, duurzaam is en goed werkt. Op het eerste gezicht is de TessPaver eenvoudig gereedschap. als je iets verder kijkt, zie je dat over elk onderdeel goed nagedacht is. Het is een ingenieus ontwerp!

Bij het ontwerpen houden we rekening met heel veel zaken, o.a.:
Het ontwerp moet te produceren zijn, niet te veel bewerkingen, betaalbaar, graag modulair ontworpen, veel symmetrische onderdelen zodat bij het produceren niet veel fout kan gaan, het gewicht voor bij transport, duurzaam, kan het gerecycled worden, het moet "smoelen"; er leuk uit zien en natuurlijk goed werken.

Gelukkig heeft onze productontwikkelaar heel veel ervaring in de werkplaats opgedaan. Hij weet dus wat je wel en niet kunt maken. Hij zorgt er voor dat je ergens bij kunt als je iets moet lassen of als je een boutje moet aandraaien. Ontwerpen klinkt soms eenvoudig, maar er zit heel veel tijd in en ook best wat bloed, zweet en tranen.

De TessPaver is te verkrijgen in onze webshop. We leveren wereldwijd. In het begin leverden we alleen in Nederland, maar al gauw kwam er interesse vanuit Duitsland en België. Nu leveren we binnen én buiten Europa. De TessPaver kun je ook tegenkomen in Japan, Kazachstan, Rusland, Verenigde Arabische Emiraten, Canada en in U.S.A.
Fantastisch om te zien in welke landen óns product nu staat en ook hoe tevreden onze klanten zijn.

De TessPaver 120T heeft een hefarm die schuin in te stellen is. Hierdoor dúw je op de hefarm en kun je de zware tegels liften. Het is echt verrassend hoe makkelijk je drie tegels van 40x60 cm tegelijk kunt optillen en netjes achter elkaar kunt leggen. Wil je het zelf een keer proberen? Bel ons voor een afspraak en kom bij ons langs!

Van Tromp EasyLift naar TessPaver

De Tromp EasyLift is doorontwikkeld tot de TessPaver. De pluspunten zijn gebleven. Natuurlijk kun je nog steeds meer vierkante meters leggen in minder tijd.

 

Lifting a slab of 80x80 cm 24 kg
Tess Paver lifts tiles from 30 to 120 cm. Lifting a tile of 80x80x3 cm 24 kg
EasyLift TessPaver; de veelzijdige tegelleger
© 2024 Tess Essentials | Alle rechten voorbehouden
Online geschillen beslechting | Privacybeleid | Algemene-voorwaarden | Retourneren
metaalunie-logo
betaalmogelijkheden