Retourneren

RETOURNERINGSVOORWAARDEN

Door ons geleverde artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden in de originele, ongeopende verpakking en in ongebruikte staat onder toezending van een kopie van de betreffende factuur en zonder opgaaf van reden.

OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN

Is jouw product speciaal op maat gemaakt? Deze producten worden speciaal voor jou geproduceerd en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Houd hier rekening mee bij het aanvragen voor je een retour aanvraagt.

TERUGSTORTEN AANKOOPBEDRAG

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, storten wij jou de aanschafprijs, met uitzondering van de retourverzendkosten, zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Wanneer je meerdere producten hebt besteld en een gedeelte wilt retourneren, worden derhalve de gemaakte verzendkosten van de originele levering niet gecrediteerd. De bijkomende kosten voor verzending zijn niet declarabel. Wanneer de door ons afgeleverde artikelen niet binnen de ‘zicht’-termijn zijn teruggezonden, gelden de zaken als door jou zonder enig bezwaar geaccepteerd.

RETOURNERINGSKOSTEN

Je bent, wanneer je de zending zelf retourneert, verantwoordelijk voor voldoende frankering bij postzending. Wanneer wij je zending retourhalen (zoals je kunt aangeven via ons retourformulier) worden de gemaakte verzendkosten ingehouden op de creditnota.

LEVERING OF SCHADE

Zijn er verkeerde artikelen afgeleverd of is de levering beschadigd, neem dan contact met ons op voor een correcte afhandeling. Na beoordeling komen de retourkosten en eventuele herstelleveringen voor onze rekening.

RETOUR ADRES

Stuur een mail naar info@tess-essentials.nl dat je iets wilt retourneren.
De artikelen kunnen worden geretourneerd (in de originele verpakking), met een kopie van de pakbon of factuur, graag met reden van retournering vermeld, naar:

Tess Essentials
Dorsvlegel 21
1648 HV De Goorn
Nederland

© 2024 Tess Essentials | Alle rechten voorbehouden
Online geschillen beslechting | Privacybeleid | Algemene-voorwaarden | Retourneren
metaalunie-logo
betaalmogelijkheden